MENY

Onsdagsaktiviteter

De flesta onsdagar har vi många aktiviteter på gång. Vi öppnar kl. 14 och de flesta av aktiviteterna är bra att boka för att säkert få plats. Mer information eller för att boka någon av aktiviteterna kontakta Markans Café telefon 0451-899 21.

Skapande verksamhet Emma håller i Markans skapande verksamhet. Det brukar vara lite olika teman varje gång. Kom gärna med önskemål om vad ni vill göra.

 

Verksamhet i studion  Johan eller Dennis finns till hands för att lära ut grundläggande kunskaper i studio- och inspelningsteknik.

 

Låtskrivarverkstad Gillar du att skriva låtar men vill få hjälp med hur man skriver ner den eller skriver hur man skriver en låttext? Då hjälper gärna Dennis till.

 

Spelcoaching På våra speldatorer kan du få coaching i olika spel. Eller var med i ett lag och tävla mot andra. André hjälper till med tips och knep för att få ut det mesta av det.

 

VR studio Ta på dig VR-glasögonen och upplev en helt ny värld. Kristoffer är ansvarig för Markans VR och hjälper dig tillrätta. Begränsat antal platser så anmäl dig i caféet för att vara säker på att få plats.

 

Vill du bara komma och fika går det också bra. Fiket är öppet kl. 14-20.

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Markan
Wendelsvägen 2
281 52 Hässleholm

Telefon 0451-899 21

Se kartalänk till annan webbplats

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Instagram ikon, klicka för att komma till Instagram.
Hässleholms Kommun