MENY

Familjelördag

Lördag 17 november kl. 14-17, fri entré

Föräldrar och barn är välkomna att pyssla, leka och fika. Ansiktsmålare och ballongtwistare från Artmagine är på plats. Ballongtwistare förvandlar ballonger till häftiga djur, skojiga hattar, tjusiga blommor och mycket annat. Gillar du minigrisar? Då har du chansen att träffa och gosa med Lilla Oberöds minigrisar. I Markans Café kommer våfflor att stå på menyn.

 

Kl. 15 föreställning med Pidde Pannkaka!

När Sverige slog ut Italien i VM-playoffens 61:a minuten visste Petter Hedwall aka. Pidde P direkt att han ville göra en VM-låt. Pidde P – tidigare stor favorit under namnet Pidde Pannkaka – har tillsammans med landslagets barn gjort en låt för att heja fram spelarna inför Fotbolls-VM.
Pidde P ville göra något som ingen tidigare gjort, han ville skapa låten tillsammans med spelarnas barn och kontaktade därför spelarnas respektive; däribland Guidetti, Granqvists, Berg, Toivonen, Larsson och Lustig och ’bollen’ var i rullning.

”Jag älskar att uppträda för kidsen och jag älskar även att både spela och kolla på fotboll. Så därför slog jag ihop båda grejerna!”

Ganska snabbt fick han svar från tjejerna som tyckte att det va en grym idé. Efter jul och nyår så började fina, roliga, kärleksfulla inspelningar från spelarnas barn att trilla in. Detta spred sig bland spelarnas respektive och det visade sig att alla ville va med i låten och i början av mars hade hälsningar från alla kommit in.

”Fotbollen betyder såklart extremt mycket för spelarna. Men det som betyder ännu mer för dem är såklart deras familj och barn. Jag tänkte att få höra sina egna barns röster/ hälsningar i en låt måste vara det finaste man kan höra...”


Detta visade sig vara receptet på en låt som både berör och är omöjlig att inte sjunga med till. Med låttiteln ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” hejar Pidde P och landslagsbarnen fram Svenska Landslaget och sina pappor till Moskva.


Dela sidans innhåll:

Kontakt

Markan
Wendelsvägen 2
281 52 Hässleholm

Telefon 0451-26 71 38,
0451-26 71 39

Se kartalänk till annan webbplats

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Instagram ikon, klicka för att komma till Instagram.
Hässleholms Kommun